Butlletí Cultura Emprenedora
Curs 2021-2022 -octubre

Actualitat

En marxa la formació per als nous participants

Des de l’1 d’octubre, 225 mestres i tècniques locals que participen per primer cop al programa CuEmE s’estan formant per dur-lo a terme a les seves escoles i municipis. Provenen de 64 municipis diferents, el 84% de les participants són dones i el 8% tècniques i tècnics municipals.
Aquesta edició té 20 hores de durada i està reconeguda per la Generalitat de Catalunya. A l’igual que l’any passat és sencerament virtual i combina sessions grupals amb treball individual autònom.

Com cada any hem introduït millores respecte de l’edició anterior. Destaquem que hem programat sessions síncrones de durada més curta orientades principalment a dinàmiques participatives i d’intercanvi entre participants, reservant els continguts teòrics per a les hores de treball individual. Per altra banda, també s’està treballant en la millora del Kit CUEME, concretament en l’adaptació del llenguatge de l’apartat de l’alumnat i en la creació d’un tutorial per facilitar la cerca de continguts. Aquestes millores s’han introduït arran dels suggeriments i les valoracions dels participants d’edicions anteriors.

Durant el mes d’octubre i novembre els 7 grups creats realitzaran 3 sessions síncrones en què compartiran dubtes i intercanviaran pràctiques al voltant de diferents aspectes: la metodologia i els aspectes transversals en la primera; les primeres fases de la cooperativa i la incorporació de la perspectiva de gènere  en la segona; les fases intermèdies de la cooperativa i el desenvolupament sostenible. Al mes de gener participaran en l’última sessió grupal, on treballaran entorn de l’avaluació i prepararan les fases finals del projecte.

La formació acabarà el 25 de febrer. 

Butlletí: Cultura emprenedora a l’escola - CuEmE
Número de butlletí: #7 - Curs 2021-2022 -octubre

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Educació
Àrea d'Educació
Diputació de Barcelona
C/ Comte d'Urgell, 187
Escola Industrial - Edifici del Rellotge, 1a planta
08036 Barcelona
Tel. 934 022 263
 

Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació
Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme
Diputació de Barcelona
Travessera de les Corts, 11-159
Recinte Maternitat - Pavelló Mestral
08028 Barcelona
Tel. 934 022 817

X