Butlletí Cultura Emprenedora
Curs 2021-2022 -novembre

El kit CuEmE

El Kit CuEmE t'ajuda

Ara que les cooperatives CuEmE ja han arrencat, us volem recomanar els recursos de Contingut clau. Els trobareu a l’inici de cada fase del projecte educatiu, en un document descarregable en format Word. Els continguts clau recullen teoria sobre cada fase del projecte educatiu, expliquen conceptes sobre cooperativisme i amplien la informació bàsica per a que els tutors i tutores tinguin un coneixement fonamentat sobre el tema. En aquest primer trimestre són especialment útils, ja que les primeres fases de la cooperativa són les més feixugues del curs. 

Tot i que aquests continguts van adreçats als tutors i tutores, són també poden ser útils al personal tècnic dels ens locals, tant per empapar-se de teoria bàsica com per preparar tallers a les escoles.

Les fases de:

van acompanyades d’una presentació en PDF descarregable, preparada per explicar els conceptes clau de manera senzilla a l’aula. 

Un altre recurs que també trobareu a l’inici de cada fase són les guies didàctiques. A cada guia didàctica hi trobareu els objectius de la fase, el quadre de competències treballades i el llistat de recursos que podeu fer servir o adaptar a l’aula. Us enllacem la Guia didàctica de la Fase 2. Dissenyem la imatge i comuniquem

Us animem a que feu un cop d’ull als Continguts clau i a la Guia didàctica abans d’iniciar cada fase del projecte. Us ajudaran a tenir un coneixement teòric bàsic, a organitzar el contingut a treballar i a anticipar possibles dificultats. 

Butlletí: Cultura emprenedora a l’escola - CuEmE
Número de butlletí: #8 - Curs 2021-2022 -novembre

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Educació
Àrea d'Educació
Diputació de Barcelona
C/ Comte d'Urgell, 187
Escola Industrial - Edifici del Rellotge, 1a planta
08036 Barcelona
Tel. 934 022 263
 

Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació
Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme
Diputació de Barcelona
Travessera de les Corts, 11-159
Recinte Maternitat - Pavelló Mestral
08028 Barcelona
Tel. 934 022 817

X