Butlletí educ@diba
11 de novembre 2022 - #279

Actualitat de la Gerència de Serveis d'Educació

S'aprova el protocol general d'adhesió a la Xarxa de municipis per les noves oportunitats educatives

El protocol, aprovat per la Junta de Govern de la Diputació de Barcelona el 27 d’octubre de 2022, estableix el marc general i els principis que regiran la Xarxa de municipis per a les noves oportunitats educatives-XNOE i serà l’instrument de referència que reguli les relacions entre la Diputació de Barcelona i els ens locals que en formin part. 

La finalitat de la Xarxa és esdevenir un espai d’intercanvi i d’aprenentatge compartit que promogui i consolidi iniciatives dels ens locals en relació amb les noves oportunitats educatives així com la promoció d’una cultura política d’abandonament escolar zero a la província de Barcelona.

La XNOE està formada per la Diputació de Barcelona i tots els ens locals de la província de Barcelona a qui hagi estat atorgat un suport  per desenvolupar accions, serveis i programes de noves oportunitats educatives a través del Catàleg de Serveis. 

Així mateix, esdevindran membres de la XNOE els ens locals que desenvolupin accions, serveis i programes de noves oportunitats educatives i que presentin la sol·licitud d’adhesió.  En aquests casos, per adherir-s'hi cal l’aprovació de la sol·licitud que s’inclou al protocol per part de l’òrgan competent de l’ens local i la tramitació electrònica a través del Portal de tràmits de la Diputació de Barcelona (PMT).

L’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona ha organitzat una sèrie de cinc trobades territorials amb els i les electes responsables d’educació i de joventut de la Província de Barcelona per presentar-los la Xarxa i que finalitzaran a Manresa el proper 16 de novembre.  

Dictamen d'aprovació de la Xarxa de municipis per les noves oportunitats educatives

Newsletter: Educ@diba
Newsletter number: #279 - 11 de novembre 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea d'Educació, Esports i Joventut
Gerència de Serveis d'Educació
C/Urgell, 187
Escola Industrial - Edifici del Rellotge, 1ª pl.
08036 Barcelona
T. 934 022 263
https://www.diba.cat/educacio
Butlletins anteriors
Podeu adreçar-vos a:
gsed.educacio@diba.cat

Facebook Twitter Youtube Instagram Comunitat virtual