Butlletí educ@diba
3 de febrer 2023 - #283

Actualitat de la Gerència de Serveis d'Educació

Arrenca un nou curs per als Espais de Debat Educatiu municipals (EDE)

Sessió plenària de l'EDE de l'Hospitalet de Llobregat

Sessió plenària de l'EDE de l'Hospitalet de Llobregat

A la primera sessió plenària de l’EDE de Pineda de Mar hi van assistir les onze associacions de famílies d’alumnes del municipi. Enguany, l’Ajuntament aposta per enfortir el treball en comú d’aquestes associacions i impulsar la seva participació en la comunitat educativa. D’altra banda, al setembre l’Hospitalet de Llobregat va convocar el ple de l’EDE, en el qual es va acordar centrar-se en el benestar emocional dels estudiants de secundària. Per això exploraran diferents vies de treball comunitari amb la participació de professionals de la salut, l’educació i les famílies.

Els Espais de Debat Educatiu són un suport tècnic de la Gerència de Serveis d’Educació amb una llarga trajectòria al territori i amb temàtiques treballades. La seva finalitat és impulsar el treball en comú dels diferents agents educatius, especialment les famílies, per avançar en l’equitat i l’èxit educatiu. S’hi reuneixen famílies, docents i altres professionals educatius i socials per elaborar accions de millora al servei de la comunitat educativa local.

Els suports tècnics als EDE s’ofereixen com a recurs dins del Catàleg de serveis i es poden sol·licitar fins al 30 d’abril de 2022.

Trobareu més informació al web.

Boletín: Educ@diba
Número de boletín: #283 - 3 de febrer 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea d'Educació, Esports i Joventut
Gerència de Serveis d'Educació
C/Urgell, 187
Escola Industrial - Edifici del Rellotge, 1ª pl.
08036 Barcelona
T. 934 022 263
https://www.diba.cat/educacio
Butlletins anteriors
Podeu adreçar-vos a:
gsed.educacio@diba.cat

Facebook Twitter Youtube Instagram Comunitat virtual