Butlletí educ@diba
24 d'abril 2023 - #286

Formació

Els projectes coeducatius del món local tanquen la quarta edició del curs «La coeducació: clau per a l’èxit educatiu»

Aquest mes ha finalitzat la quarta edició del curs «La coeducació: clau per a l'èxit educatiu», amb una participació total de 70 tècniques d’educació.

La bona acollida que ha tingut aquest curs i l’abast territorial, 45 municipis de la província, mostra el compromís del món local en la coeducació i l’equitat.

Aquesta proposta formativa ha abordat el marc teòric de la interseccionalitat, la identificació dels estereotips de gènere en els processos d’aprenentatge i en les trajectòries educatives dels i les joves, i també de la formació d’adults al llarg de la vida.

A més a més, ha comptat amb la participació d’ajuntaments pioners en la promoció de la coeducació en el territori: el projecte «La tecnòloga per motivar i acostar les disciplines tecnològiques a les joves santboianes», el Pacte Ciutadà per la Coeducació en el marc del projecte educatiu de ciutat de Terrassa i la Taula de coeducació dels centres de primària secundària i famílies de Sant Cugat.

Totes aquestes pràctiques han inspirat els participants de les accions formatives i han enfortit el compromís local en la coeducació en les polítiques educatives locals.

 

 

Més informació:

 

Butlletí: Educ@diba
Número de butlletí: #286 - 24 d'abril 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea d'Educació, Esports i Joventut
Gerència de Serveis d'Educació
C/Urgell, 187
Escola Industrial - Edifici del Rellotge, 1ª pl.
08036 Barcelona
T. 934 022 263
https://www.diba.cat/educacio
Butlletins anteriors
Podeu adreçar-vos a:
gsed.educacio@diba.cat

Facebook Twitter Youtube Instagram Comunitat virtual