Butlletí Esports
18 de desembre de 2020 - #163

Protocols COVID-19 per regular la pràctica esportiva i l'ús dels equipaments esportius

Zona poliesportiva de Premià de Mar

Zona poliesportiva de Premià de Mar

Posem a la vostra disposició els protocols que van establir les diferents federacions esportives per regular la pràctica esportiva i l'ús dels equipaments esportius en el context actual de la COVID-19.

Els trobareu classificats per les següents categories: Pavellons poliesportiusCamps poliesportiusPiscines cobertesPistes d’atletisme i Espais de raqueta.

[Més informació]

Anar a dalt

NOTÍCIES MÉS DESTACADES

Cercles de Comparació Intermunicipal

Tal i com us vam informar al butlletí 161, el 6 de novembre ens vam reunir amb tècnics d’Esports de 38 municipis de la província en el Taller de millora dels Cercles de Comparació Intermunicipal.

Us informem que ja teniu tota la documentació relacionada amb aquesta 17a edició del CCI d’Esports al següent enllaç.

Més de 700.000 euros per a beques esportives municipals per reduir el risc d’exclusió

© CabrerèsBTT

© CabrerèsBTT

Aquest any 2020, la Diputació de Barcelona ha destinat 736.000 euros a beques esportives municipals per reduir el risc d’exclusió social.

Enguany, 225 municipis han sol·licitat aquest recurs que la Diputació posa a l’abast dels ens locals amb la voluntat de contribuir econòmicament a les beques que convoquen els ajuntaments.

[Més informació]

Anar a dalt

SABIES QUE...?

100 anys de la FEEC

El 10 de desembre es va inaugurar l'exposició «100 anys sent FEEC» que commemora el centenari de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya - FEEC i explica l’evolució i el compromís social, cultural i esportiu que ha fet l’excursionisme a la nostra regió l’últim segle. La trobareu a la sala 4 del Palau Robert.

L’acte d’inauguració va comptar amb la presència del president de la FEEC, Jordi Merino, el director del Consell Català de l’Esport, Toni Reig, així com representants de la Diputació de Barcelona entre d’altres.

Anar a dalt

Equipaments

Com ja sabeu en la situació actual de pandèmia de la covid-19, els equipaments esportius han hagut d’adaptar-se contínuament als requeriments higienicosanitaris, tant pel que fa a la pròpia infraestructura de l’equipament esportiu com a la seva gestió.

Donat que som coneixedors dels dubtes que plantegen moltes de les restriccions i condicionants actuals i de la necessitat de poder-los contrastar entre els responsables municipals d’esports que es troben en la mateixa situació, s'han organitzat entre el 14 i 22 de desembre, unes visites a diversos equipaments esportius de la província, per copsar i avaluar de primera mà les accions que s’estan duent a terme per adaptar-los.

[Més informació]

Pista coberta Francesc Castellet de Sant Esteve Pista coberta Francesc Castellet de Sant Esteve

Pista coberta Francesc Castellet de Sant Esteve

Pista coberta Francesc Castellet de Sant Esteve

El municipi de Sant Esteve Sesrovires ha millorat notablement les seves instal·lacions esportives de pavelló i pista coberta durant l’any 2020, gràcies al suport de la Diputació de Barcelona.

El passat mes de novembre l’ajuntament va donar per finalitzada la reforma integral dels vestidors del pavelló poliesportiu que forma part de l’adequació i millora d’aquest equipament. Les obres han tingut un cost de 357.567,10 €, dels quals la Diputació ha finançat 187.230,50 € i la resta els ha aportat l’Ajuntament.

[Més informació]

Activitats

Els Corriols de Guardiola en marxa

Un any mes Sant Salvador de Guardiola celebra la seva cursa més esperada, els Corriols, tot i que aquest any, l’esdeveniment seguirà un format no competitiu a causa de les mesures sanitàries establertes a causa la pandèmia de la covid-19.

Els «Corriols al teu aire» ja estan en marxa i tothom podrà participar fins el 20 de desembre, sempre i quan s’hagi formalitzat prèviament la inscripció al següent enllaç.

[Més informació]

Trobada TIR (Trobar–Intercanviar–Reflexionar)

Des del 2017, Esports de la Diputació de Barcelona treballa en el Projecte TIR (Trobar–Intercanviar–Reflexionar) amb l'objectiu d'oferir assistència i cooperació al personal tècnic i electe de municipis menors de 10.000 habitants, sota un marc de col·laboració, implicació i de proximitat.

El projecte TIR es fonamenta en construir una xarxa relacional entre municipis i la mateixa GSE, intercanviar experiències extrapolables que puguin esdevenir punt de partida per noves realitats i detectar necessitats específiques per tal de dissenyar possibles línies de suport.

[Més informació]

Jornada Final Playoff per a la Lliga Nacional de Futbol 7

© Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals

© Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals

El cap de setmana del 5-6 de desembre es va disputar la Jornada Final de Play Off per a la Lliga Nacional de Futbol 7 a les instal·lacions del Centre Esportiu Municipal Clot de la Mel de Barcelona.

Organitzat per la Federación Española de Deportes de Personas con Parálisis Cerebral y Daño Cerebral Adquirido, la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, amb el suport de la Diputació de Barcelona, el torneig va seguir estrictes mesures de seguretat i prevenció per a la COVID-19. Per exemple, tots els assistents es van haver de fer la prova d'antígens per garantir la seguretat de tothom.

[Més informació]

Lliurament de l’Estudi d’aprofitament turístic Santa Susanna

© Ajuntament de Santa Susanna

© Ajuntament de Santa Susanna

Aquest mes de desembre s’ha fet lliurament de l’Estudi d’aprofitament turístic relatiu a la Copa Catalana Internacional BTT Biking Point de Santa Susanna.

Aquest estudi inclou una anàlisi de l’última edició celebrada d’aquest esdeveniments des de l’àmbit turístic-esportiu, així com un estudi de l’impacte, la potencialitat i el retorn econòmic. També inclou una diagnosi estratègica del potencial turístic de l’esdeveniment i el desenvolupament de la proposta estratègica i detallada d’accions per incrementar-ne la repercussió turística.

Anar a dalt

Agenda

Bones Festes i bon any 2021

Butlletí: Esport per a tothom
Número de butlletí: #163 - 18 de desembre de 2020

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis d'Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
https://www.diba.cat/esports
gs.esports@diba.cat

 

Facebook Pinterest InstagramYoutubeX