Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Desembre 2021 - #110

Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil

Homologació de 23 Plans de Protecció Civil per la Comissió de Protecció Civil de Catalunya

La Comissió de Protecció Civil de Catalunya homologa 23 Plans de Protecció Civil redactats per l’Oficina d’Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil.

La Comissió de Protecció Civil de Catalunya es va reunir el passat 10 de desembre i entre d’altres va homologar Plans de protecció civil locals inclosos en els DUPROCIM, dels quals 88 han sigut noves homologacions, 12 han estat revisions i 10 actualitzacions.  

Del total de Plans aprovats,  23 els ha realitzat l’Oficina d’Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil de la GSHUA. Els municipis amb Plans homologats són Bagà, Cabrera d’Anoia, Canyelles, Castellterçol, Castellví de la Marca, Castellví de Rosanes, Cercs, El Papiol, Font-rubí, Monistrol de Calders, Òdena, Olivella, Pallejà, Polinyà, Sant Andreu de la Barca, Sant Jaume de Frontanyà, Sant Martí Sarroca, Sant Quirze Safaja, Santa Coloma de Cervelló, Tordera, Vallbona d’Anoia i Vallgorguina. Per altra banda, s’ha aprovat l’actualització del Pla de protecció local de Sant Vicenç dels Horts.

Butlletí: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de butlletí: #110 - Desembre 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua