Juliol 2022 - Núm. 195

 

Feminismes 
i Igualtat

Butlletí

Convivència, Diversitat i Cicle de Vida

Aprofundint en l’elaboració d’informes municipals a partir del Portal PIELS

Els propers 4 i 7 de juliol es realitzaran dues sessions de tallers de millora en el marc de la 13a edició del Cercle de Comparació Intermunicipal dels Serveis de Mediació Ciutadana. Estan convidats a participar-hi els 45 serveis que formen part del Programa de mediació ciutadana de la Diputació de Barcelona.

Enguany els tallers tornen a ser presencials i en aquesta ocasió es duran a terme al Recinte de l’Escola Industrial.

Als tallers es presentaran els resultats globals de la XXIIª edició del Cercle, s’analitzaran les dades corresponents a l’any 2021, i s’aprofitarà per fer una formació sobre la lectura i interpretació dels indicadors del Cercle de Comparació Intermunicipal dels Serveis de Mediació Ciutadana (CCI-SMC, en endavant), així com per fer una formació sobre la usabilitat del Portal PIESL (Portal Informació Econòmica i de Serveis Locals) –-aplicatiu que conté tota la informació del conjunt de Cercles de Comparació Intermunicipal de la Diputació de Barcelona--.

La sessió també serà una oportunitat per reunir el conjunt de participants del Programa de mediació ciutadana de la Diputació de Barcelona i crear xarxa entre els referents tècnics dels Serveis de mediació ciutadana.

Els Cercles de Comparació Intermunicipal, impulsats per la Diputació de Barcelona, són un instrument de suport a l’avaluació i millora de la prestació i gestió dels serveis públics municipals.

El CCI-SMC ofereix als participants una metodologia d’aplicació pròpia, rigorosa i sòlida basada en eines que fomenten la participació i la transferència de coneixement entre els diferents ens participants. D’aquesta manera, el CCI-SMC impulsa millores en el funcionament d’aquests serveis, els quals són una de les peces clau de les polítiques locals de promoció de la convivència i el dret a la ciutat.

Butlletí: Feminismes i Igualtat
Número de butlletí: #195 - Juliol 2022