Novembre 2022 - Núm. 197

 

Feminismes 
i Igualtat

Butlletí

Polítiques d'Igualtat

XVIII Fòrum contra les violències de gènere a la Bonnemaison

Aquest any s'ha celebrat la divuitena edició del Fòrum Contra les Violències de Gènere, sota el lema "Violència sexual: no va de sexe, va de poder" i va tenir lloc els dies 3, 4, i 5 de novembre de 2022, a l’Espai Francesca Bonnemaison, tot mantenint la modalitat en línia.

Durant el Fòrum, es va posar l'accent en la violència sexual com a tema principal, mitjançant taules rodones, grups de treball, tallers, xerrades, projeccions, debats, espectacles, dues exposicions artístiques, entre d'altres. Des d’aquests espais, es va debatre sobre com des de les institucions, els governs, els mitjans de comunicació i els centres educatius s’aborden aquests tipus d'agressions.

Les exposicions artístiques relacionades que es podran visitar al vestíbul Espai Francesca Bonnemaison durant el mes de novembre són: l'exposició de dibuixos de menors víctimes de violència de gènere "Les filles i fills de la violència de gènere", i, "Lliures i sense por", treball que reflexiona sobre què són les violències sexuals, com identificar-les, quines són les causes i què es pot fer davant d'elles.

Per la imatge gràfica d’enguany, compten de nou amb la col·laboració de la Lyona Ivanova, il·lustradora, dissenyadora gràfica i de moda, fotògrafa i artista multimèdia catalana.

Més informació aquí www.violenciadegenere.org

Boletín: Feminismes i Igualtat
Número de boletín: #197 - Novembre 2022