Novembre 2022 - Núm. 197

 

Feminismes 
i Igualtat

Butlletí

Convivència, Diversitat i Cicle de Vida

L’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social participa a l’acte commemoratiu del 25é aniversari del Servei de Mediació Ciutadana i Comunitària del Prat de Llobregat

El Servei de Mediació Ciutadana i Comunitària del Prat de Llobregat celebra 25 anys amb un acte commemoratiu. Des de l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social es va participar a la benvinguda institucional de l’acte commemoratiu celebrat el passat 3 de novembre.

A l’acte es va destacar que aquest servei de mediació ciutadana i comunitària del Prat de Llobregat és el primer servei de mediació, del programa de mediació ciutadana de la DiBa, que compleix 25 anys sent un dels serveis pioners en l’abordatge de conflictes entre els veïns i veïnes. També es va destacar la importància que aquest servei li ha donat a les pràctiques restauratives, sent un dels pioners en instaurar aquest model en el marc de les metodologies mediadores i de promoció del diàleg.

El servei de mediació ciutadana i comunitària del Prat de Llobregat està al servei de la ciutadania atenent casos de conflictes de convivència en l’àmbit veïnal, familiar, amb activitats econòmiques, escolar i associatiu. Així mateix realitza accions de formació i sensibilització, treballa amb ciutadans que han estat sancionats en el marc de la ordenança de civisme i assessora altres serveis de la pròpia administració.

Butlletí: Feminismes i Igualtat
Número de butlletí: #197 - Novembre 2022