Gener 2023 - Núm. 199

 

Feminismes 
i Igualtat

Butlletí

Polítiques d'Igualtat

Cercle de Comparació Intermunicipal dels Serveis d’Igualtat

El passat desembre es va presentar el llibre de la 1a edició del  Cercle de Comparació Intermunicipal dels Serveis d’Igualtat per a l’any 2021, amb la mitjana de dades dels 95 indicadors del quadre de comandament d’indicadors i l’informe de resultats.

En aquesta edició van participar amb una resposta molt positiva 13 ajuntaments de la província de Barcelona: Granollers, Hospitalet de Llobregat, Manresa, Mataró, Montornès del Vallès, Parets del Vallès, Sabadell, Sant Boi de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Sant Sadurní d’Anoia, Sitges, Terrassa i Vic.

Amb aquest Cercle, la Diputació de Barcelona ofereix una eina per a la millora de la gestió  dels serveis d’igualtat que tenen com a missió donar suport integral a les dones en tots els àmbits de la vida, impulsar la transversalitat de gènere i així erradicar les desigualtats de gènere , així com impulsar la igualtat d’oportunitats i la transformació social.

També s’ha previst una segona a l’any 2023, on volem que s’incorporin nous municipis ja que la participació és un dels eixos del projecte.

Total la informació a la web

Butlletí: Feminismes i Igualtat
Número de butlletí: #199 - Gener 2023