Febrer 2023 - Núm. 200

 

Feminismes 
i Igualtat

Butlletí

Polítiques d'Igualtat

Curs per a cossos policials locals sobre violències masclistes

El paper de la policia local és clau per detectar i identificar múltiples i diverses situacions de risc en les que es troben la ciutadania, tant pel seu paper com a Agents de referència als municipis, com per l’accessibilitat que hi tenen als espais tan públic com privats i el nivell de coneixement de la població.

Per aquest motiu i a fi de garantir una informació i atenció eficient davant els casos de violències masclistes als nostres territoris, des de l'Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social s’ofereix a tots aquells municipis interessats una formació específica per als Cossos de Seguretat Locals per a la prevenció, detecció i abordatge integral de les violències masclistes als municipis de la província.

L’objectiu de la formació és el de facilitar les claus bàsiques per una detecció de les violències masclistes i un abordatge coordinat amb la resta de serveis territorials d’atenció a les dones.

Aquí podeu consultar la formació amb més detall: https://recursos-formatius-ens.diba.cat/ca/recursos-accions-formatives/accio-formativa/claus-labordatge-de-les-violencies-masclistes-des-dels

Butlletí: Feminismes i Igualtat
Número de butlletí: #200 - Febrer 2023