Febrer 2023 - Núm. 200

 

Feminismes 
i Igualtat

Butlletí

Polítiques d'Igualtat

Es sumen ajuntaments al Cercles de comparació de Serveis d'Igualtat

Al 2021 es va considerar una oportunitat de millora important des de la Diputació de Barcelona, encetar un Cercle de Comparació Intermunicipal dels Serveis d'Igualtat, i així ampliar l'oferta d'instruments de suport municipal que es posen a disposició dels ajuntaments. Les dades resultants del 2021 (1a edició del projecte) han sigut molt positives i és necessària la participació de nous ajuntaments que puguin aportar la seva experiència, per continuar creixent.  

Els principals impactes dels Cercles que destaquen els municipis participants són l'accés a informació per prendre millors decisions, la creació d'un espai d'intercanvi entre el personal tècnic local, la generació d'accions i iniciatives per millorar els serveis, i el foment de la presa de decisions basada en evidències.

 

Al febrer d'aquest 2023, ha tingut lloc el taller per als municipis que s'han incorporat a la 2a edició del  projecte, Argentona, Barberà del Vallès, Canovelles, Castelldefels, Gavà, Mollet del Vallès, el Prat de Llobregat, Ripollet, Sant Cugat del Vallès i Vilafranca del Penedès.

 

Amb aquests ajuntaments, ja són 23 els que participen en el projecte. A més, al mes de setembre, tindrà lloc el taller de millora en què tots els ajuntaments participants compartiran el resultat de la recollida de dades i s’oferirà un espai per a l’intercanvi d’experiències.

Més informació aquí

Butlletí: Feminismes i Igualtat
Número de butlletí: #200 - Febrer 2023