Maig 2023 - Núm. 202

 

Feminismes 
i Igualtat

Polítiques d'Igualtat

II Trobades Internacionals d'Observatoris Contra l'LGTBI-fòbia

El 2, 3 i 4 de juny de 2023, l’entitat Observatori Contra l'Homofòbia celebrarà les II Trobades Internacionals d’Observatoris contra la LGTBI-fòbia a l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona amb el suport de l'Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social. Aquesta trobada pretén tornar a reprendre l'espai que ja va sorgir l'any 2018, anomenat: “Observatoris contra l’LGTBI-fòbia: nous espais de conquesta de drets humans”.

Enguany, la temàtica de les II Trobades Internacionals d'Observatoris contra la LGTBI-fòbia pilotarà sobre el concepte següent: “Fem front a l'odi construint espais amables contra l’LGTBI-fòbia”. Es treballa a partir d’aquest eix per la seva importància en el funcionament de les nostres organitzacions. S'anomena “Espais Amables” a: transport públic, sense violència de cap mena; espais educatius lliures d'assetjament a les aules; espais d’oci diversos, en els quals capiguem totes, sense violències masclistes ni LGTBI-fòbiques, en contraposició als discursos d'odi. 

Per més informació i detall del contingut de les II Trobades, consulteu aquí https://www.instagram.com/2encuentros_observatorios/
 

Boletín: Feminismes i Igualtat
Número de boletín: #202 - Maig 2023