32a. Escola d'Estiu - Núm. 203

 

Feminismes 
i Igualtat

Butlletí

AGENDA

Malasmadres, la necessitat de conciliar sense renúncies, a la cloenda de l’Escola d’Estiu

La publicista Laura Baena, fundadora del Club de las Malasmadres, clourà la 32a Escola d’Estiu de l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social amb la conferència ‘Comunitats que transformen’. La sessió de servirà per reflexionar sobre el repte de les polítiques públiques locals per afavorir la conciliació laboral i familiar sense renúncies i clourà una jornada dedicada a reflexionar sobre la transformació en i amb la comunitat.

Laura Baena, a través del Club de las Malasmadres, ha aconseguit situar a l’agenda pública el debat de la conciliació laboral i familiar de les dones i la lluita per la igualtat de gènere durant la criança. A més del Club de las Malasmadres ha creat també l’associació sense ànim de lucre Yo no renuncio que busca fer visible i conscienciar sobre la falta de mesures reals de conciliació familiar.

Aquesta conferència ‘Comunitats que transformen’ posarà punt i final a la 32a Escola d’Estiu i clourà una jornada dedicada a reflexionar entorn la transformació en i amb la comunitat en què també es tractaran temes com les accions culturals en les polítiques d’inclusió social, el nou model d’intervenció social de les persones sense llar, o com recuperar la memòria viva dels municipis a través de la comunitat fomentant un envelliment actiu.

La conferència de Laura Baena serà en format en línia el divendres 7 de juliol a les 12.30h. Per participar-hi cal inscripció prèvia.

Butlletí: Feminismes i Igualtat
Número de butlletí: #203 - 32a. Escola d'Estiu