32a. Escola d'Estiu - Núm. 203

 

Feminismes 
i Igualtat

Butlletí

AGENDA

Transformant des de la garantia de drets

Drets econòmics, drets socials, drets culturals, dret a la seguretat, dret al temps... vivim en un món canviant que altera i modifica constantment les necessitats i les demandes ciutadanes. Com podem des dels municipis fer front a aquestes noves necessitats? La taula rodona ‘Transformant des de la garantia de drets’ intentarà donar-hi resposta des d’una perspectiva de gènere i intereseccional.

La taula ‘Transformant des de la garantia de drets’ comptarà amb la presència de Marco Aparicio Wilhelmi, president de l’Observatori DESC; Judit Carrera, directora del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona; Ariadna Güell, co-coordinadora Barcelona Time Use Initiative for a Healthy Society, i, Nora Miralles, periodista especialitzada en l’anàlisi internacional en clau de gènere i membre de Women’s International League for Peace and Freedom (WILPF).

La taula pretén abordar, des d’una perspectiva de gènere i interseccional una reflexió sobre els drets econòmics socials, culturals, a la seguretat i al temps, en el context actual. Com l’agenda política i social dels drets humans ha patit transformacions en els darrers temps, fruit de l’emergència de noves demandes ciutadanes, de l’aparició d’actors/es que reivindiquen formar part de les agendes centrals i l’emergència de noves necessitats en l’actual món globalitzat.

Aquesta taula rodona tindrà lloc el dilluns 3 de juliol a les 12h a l’Espai Francesca Bonnemaison. Per assistir-hi cal inscripció prèvia.

Boletín: Feminismes i Igualtat
Número de boletín: #203 - 32a. Escola d'Estiu