Extraordinari Subvencions 2024 - Núm. 209

 

Feminismes 
i Igualtat

Anar a dalt

SUBVENCIONS

Des del 3 al 23 de maig de 2024 (ambdós inclosos) estarà oberta la convocatòria de subvencions a favor d’entitats sense ànim  de lucre de l’Àrea de Feminismes i Igualtat.

La convocatòria té una doble finalitat, d'una banda, contribuir al finançament de projectes relacionats amb la promoció de la igualtat, la prevenció i reparació de les violències masclistes, l'eliminació de les discriminacions envers les dones i el col·lectiu LGTBI+ i el foment de l'economia feminista; de l'altra impulsar el canvi en el si de les pròpies entitats a fi que es dotin d'instruments de planificació i eines pel foment de la igualtat i la prevenció de les violències masclistes i LGTBI-fòbiques.

Podran ser beneficiàries d’aquestes subvencions les persones jurídiques privades, sense ànim de lucre amb domicili social o delegació permanent en un municipi de la demarcació de la Diputació de Barcelona, i  les societats cooperatives que compleixin amb els requisits que s’especifiquen a l’art. 144 de la Llei 12/2015, del 9 de juliol, de cooperatives. (+ info)