Maig 2021. Núm. 5

Actualitat

Jornada «Els processos selectius al món local: reptes de futur i elements d’innovació»

Imatge de la jornada

Imatge de la jornada

La jornada, que va tenir lloc el passat 26 d’abril, es va centrar en el plantejament dels processos selectius en el context normatiu actual per tal que siguin més eficients, aconsegueixin captar talent jove i donin resposta al relleu generacional de les plantilles de personal.

La presentació de la jornada va anar a càrrec del doctor Josep Arimany i Manso, diputat president de l’Àrea d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial de la Diputació de Barcelona. 

Tot seguit, va tenir lloc la presentació «Capacidades y talento de los empleados públicos en la nueva Administración: definición, detección, desarrollo y selección», a càrrec de Víctor Almonacid , secretari de l’Administració local i expert en transformació digital de les administracions públiques. 

A continuació, Meritxell Vidal, cap del Servei d’Assistència Jurídica en Recursos Humans, va presentar el document FAQs: Preguntes freqüents i d’actualitat en matèria de selecció de personal al servei dels ajuntaments.

Seguidament, es van presentar tres experiències d’ajuntaments de la xarxaCORH en l’àmbit de la selecció al món local: 

«Experiència de selecció a l’Ajuntament de Barcelona», a càrrec de Javier Pascual Gurpegui, gerent de Recursos Humans i Organització, i  Mercedes Torres Muñoz, cap del Departament de Gestió Econòmica i secretària de la Comissió i Control del Pla de Pensions. 

 «Noves formes de seleccionar per sobreviure com a organització: el cas d’èxit de l’Ajuntament de Sabadell», a càrrec de  Virginia Valero Amorós, coordinadora adjunta de Recursos Humans i Organització, i Ivan Curto Esteva, cap de Servei de Recursos Humans. 

«El paper dels processos selectius en la transformació de l'Ajuntament de Mataró», a càrrec de Francesc Torrejón Comino, director de Recursos Humans i Organització, Júlia Ortega Ramos, psicòloga de Recursos Humans, i Eva Higueras Massó, tècnica de Recursos Humans. 

La jornada va ser conduïda per Xavier Forcadell, coordinador de l’Àrea d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial, i Nico Pérez, gerent de la Gerència de Serveis d’Assistència al Govern Local. 
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Maig 2021. Núm. 5

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona