Novembre 2022 - #160
TwitterYoutube

Educació i Sostenibilitat

Prop de 8.000 alumnes participaran aquest curs 2022-2023 en les activitats del Centre d’Estudis del Mar

'La vida marina', una de les activitats

'La vida marina', una de les activitats

Un total de 7.890 alumnes de P3 a 2n de Batxillerat participaran en alguna de les activitats o tallers del Centre d’Estudis del Mar al llarg del curs escolar 2022-2023. Enguany, són 128 centres educatius de 41 municipis de la província.

 

Els escolars descobriran el medi marí i el litoral amb les Remullades escolars, basades en l’observació directa i en la participació. Dins d’aquest programa, enguany les activitats amb més acollida són La vida marina (descoberta dels ecosistemes marins a través d’una passejada per la platja i un audiovisual), Un viatge sota l’aigua! (descoberta dels ecosistemes submarins amb snorkel), El port i la llotja (conèixer el port de Vilanova i la Geltrú i les activitats que s’hi realitzen, com ara la subhasta del peix) i La sorra es mou (reflexionar sobre les causes i els efectes de les problemàtiques ambientals que afecten les nostres costes).

D’altra banda, també participaran als tallers de L’aula del mar que porta el Centre d’Estudis del Mar a les aules. Enguany, es mantenen el d’espècies invasores (l’alumnat aprèn què són les espècies invasores dels ecosistemes, quina és la seva presència al Mediterrani i quin és el seu impacte ambiental) i Una mar de plàstics (sobre la importància dels mars i oceans per a l’equilibri ambiental i la problemàtica marina en relació amb els plàstics). Aquest curs s’hi afegirà un tercer taller, nou, sobre l’emergència climàtica.

 

Més informació:

Butlletí: e-ambient
Número de butlletí: #160 - Novembre 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

TwitterYoutube

C/ Comte d'Urgell, 187, Edifici del Rellotge, 2a planta
08036 Barcelona
gsma.accioclimatica@diba.cat
http://www.diba.cat/web/mediambient
Accés a tots els butlletins anteriors