Desembre 2022 - #161
TwitterYoutube

Aprovat el Catàleg de serveis per al 2023 amb 2,5 milions d'euros i 20 recursos

Oferim 20 recursos econòmics, tècnics i materials per acompanyar els ens locals en els grans reptes ambientals: transitar cap a un model energètic renovable i just, adaptació al canvi climàtic, millorar la recollida de residus, avaluar la contaminació ambiental i empoderar la ciutadania cap a una nova cultura de la sostenibilitat.

 

 

El Catàleg de serveis de la Gerència de Serveis de Medi Ambient preveu 3 recursos econòmics (1,1 M€) i 17 recursos tècnics i materials (1,4 M€).

La gran majoria d'ajuts (15) són per a la redacció i desenvolupament de projectes tècnics. Els materials (2) són per a recursos d'educació ambiental i exposicions de medi ambient. Els ajuts econòmics (3) se centren a donar suport a la implantació d’accions sostenibles, a l’adequació acústica de locals i a activitats de sensibilització i educació ambiental.

El Catàleg de serveis s’ha aprovat en el Ple d'aquest dijous, 22 de desembre. A partir del 28 de desembre, els ens locals de la província poden presentar les seves sol·licituds a través del Portal Municipal de Tràmits (PMT).  El termini per demanar la majoria de recursos finalitza el 9 de febrer de 2023.

Pots trobar tota la informació a la pàgina web del Catàleg de serveis.

 

Butlletí: e-ambient
Número de butlletí: #161 - Desembre 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

TwitterYoutube

C/ Comte d'Urgell, 187, Edifici del Rellotge, 2a planta
08036 Barcelona
gsma.accioclimatica@diba.cat
http://www.diba.cat/web/mediambient
Accés a tots els butlletins anteriors