Butlletí #internacionalDiba
Setembre de 2022 - #81

Novetats

Nou material formatiu Europa

Imatge: Diputació de Barcelona

Imatge: Diputació de Barcelona

Si ets regidor o regidora d’Afers europeus i d’estratègia internacional, la Diputació de Barcelona t’ofereix un nou material autoformatiu, en format virtual, que et donarà resposta a moltes de les qüestions que has de saber per impulsar aquesta política i la seva gestió.

L’Oficina Europa i Estratègia Internacional, en col·laboració amb Direcció de Serveis de Formació de la Diputació de Barcelona, ha elaborat uns nou materials autoformatiu destinat a regidors o regidores dels ajuntaments de la província amb competències en l’àmbit d’afers europeus i d’estratègia internacional.

En el món actual, fortament globalitzat, els governs locals, per exercir plenament les seves competències i prestar serveis de manera eficaç i coherent amb l’entorn que els envolta cal que entrin en una dinàmica de relacions internacionals. En aquest sentit, l’acció internacional permet introduir-se en una lògica de relació amb l’escenari europeu i internacional que possibilita aprofitar oportunitats en termes de coneixement i recursos, establir aliances i posicionar el municipi al món, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de la població i contribuir al desenvolupament sostenible.

L’Oficina d’Europa i Estratègia Internacional ha elaborat un material autoformatiu especialment pensat per a electes que tinguin sota la seva responsabilitat l‘àmbit de les relacions europees i internacionals. El material està articulat en 7 apartats temàtics que es consideren clau per conèixer el paper que les relacions europees i internacionals poden jugar a favor dels ens locals: des de temes de posicionament fins a la captació de fons per impulsar projectes innovadors. L’eina, que té format wiki també disposa d’enllaços a recursos, bibliografia i un glossari. 
 
La voluntat de la Diputació de Barcelona amb aquesta eina és que un càrrec electe pugui, de manera àgil i ràpida, conèixer i aprofitar els avantatges de les relacions europees i internacionals en benefici del seu municipi.

Accedeix al material autoformatiu.

Boletín: #InternacionalDiba
Número de boletín: #81 - Setembre de 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat