Butlletí #internacionalDiba
Setembre de 2022 - #81

Novetats

Nou material formatiu Cooperació

Imatge: Diputació de Barcelona

Imatge: Diputació de Barcelona

Si ets regidor o regidora de Cooperació al desenvolupament, la Diputació de Barcelona t’ofereix un nou material autoformatiu, en format virtual, que et donarà resposta a moltes de les qüestions que has de saber per impulsar aquesta política i la gestió d’aquesta àrea. 

L’Oficina de Cooperació al Desenvolupament, en col·laboració amb Direcció de Serveis de Formació de la Diputació de Barcelona, ha elaborat un nou material autoformatiu destinat a regidors o regidores dels ajuntaments de la província amb competències en Cooperació, per impulsar aquesta política pública i contribuir, des de l’àmbit local, a resoldre les problemàtiques que afronta el món en què vivim.

En l’àmbit de la cooperació, el lideratge polític hi té un paper cabdal. Només amb voluntat política i la capacitat de comunicar i de teixir aliances en tots els nivells serà possible impulsar les transformacions que calen a escala global. És a les mans dels regidors i regidores implicar el municipi en la cerca de solucions als problemes globals i contribuir a la defensa dels drets humans i la resolució pacífica dels conflictes. Es tracta d’un material autoformatiu de vuit apartats per conèixer de forma ràpida i estructurada aquest àmbit de treball.

Accedeix al material autoformatiu i al vídeo de presentació de la diputada adjunta a l’Àrea de la Presidència i delegada per a les Relacions Internacionals, Pilar Díaz.

Boletín: #InternacionalDiba
Número de boletín: #81 - Setembre de 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat