Butlletí #internacionalDiba
Setembre de 2022 - #81

Crida: Campanya EDLS 2022

Imatge: PLATFORMA i Diputació de Barcelona

Imatge: PLATFORMA i Diputació de Barcelona

L’edició del 2022 de la campanya dels Dies Europeus de la Solidaritat Local tindrà lloc del 15 al 30 de novembre a tota Europa. L’Oficina de Cooperació al Desenvolupament de la Diputació de Barcelona facilita l’adhesió dels ens de la província a la campanya i materials de difusió.

Del 15 al 30 de novembre se celebrarà la 7a edició dels Dies Europeus de la Solidaritat Local (EDLS, per les seves sigles en anglès). Aquesta campanya és coordinada anualment per PLATFORMA, la coalició paneuropea de ciutats i regions i les seves associacions actives en matèria de cooperació al desenvolupament, coordina un any més aquesta campanya que té per objectiu donar a conèixer el rol dels governs locals i regionals en el desenvolupament sostenible global i promoure una ciutadania informada, activa i mobilitzada.

Tots els governs locals de la província que tinguin programada una activitat vinculada a la cooperació descentralitzada i/o l'educació per la ciutadania global entre el 15 i el 30 de novembre poden adherir-se a la campanya a través de la Diputació de Barcelona que, a través de l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament, facilita l’adhesió d’activitats a la campanya posant a disposició de tots els ens locals els materials de comunicació d’aquesta campanya europea i incorporant-les a diferents materials comunicatius (xarxes socials, web, etc.).

Cal que siguin activitats que es realitzin entre aquestes dates i tractin temàtiques vinculades als reptes globals del desenvolupament sostenible: construcció de pau, defensa dels drets humans, canvi climàtic, migracions i refugi, consum responsable, etc. En associar una activitat a la campanya, podreu incorporar el logotip dels EDLS als materials de comunicació de l’activitat i des de PLATFORMA s’incorporarà al mapa d’activitats dels EDLS i en els diferents suports comunicatius (xarxes socials, web, etc.).

PLATFORMA difondrà també les activitats adherides a la campanya abans, durant i després dels EDLS. Totes aquelles ciutats i governs locals compromesos amb la cooperació al desenvolupament poden adherir-se també a la campanya dels EDLS mitjançant la signatura de la Carta dels Dies Europeus de la Solidaritat Local.

Els EDLS se celebren anualment des de l’any 2016 i aconsegueixen mobilitzar centenars de governs locals i regionals europeus que organitzen activitats adreçades a la seva ciutadania. L’any passat van participar en la campanya diversos ajuntaments i entitats de la província de Barcelona, així com la Xarxa Municipal de Biblioteques.

[+] Més informació

Boletín: #InternacionalDiba
Número de boletín: #81 - Setembre de 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat