Butlletí #internacionalDiba
Setembre de 2022 - #81

Recomanem

Màster Cooperació i Globalització

Imatge: Universitat de Barcelona

Imatge: Universitat de Barcelona

La Universitat de Barcelona, amb la Fund. Món 3 i la Fund. Solidaritat UB, organitza la XXXI edició del Màster «Globalització, desenvolupament i cooperació», especialitzat en economia internacional, i en la teoria i la pràctica del desenvolupament i de la cooperació internacional.

S’adreça a persones que vulguin esdevenir especialistes en estratègies de desenvolupament i relacions de cooperació crítiques i transformadores. 

El màster s’estructura en dos cursos lectius i vuit mòduls formatius de 60 crèdits ECTS sobre: el sistema econòmic mundial; concepte, context i indicadors del desenvolupament; la multidimensionalitat del desenvolupament; metodologia de recerca i projecte de tesina; cooperació al desenvolupament; projectes socials transformadors; altres modalitats de cooperació i el treball de final de màster.

Es tracta d’un programa que es desenvoluparà de forma presencial les tardes de dimarts, dijous, i un divendres al mes de 18 h a 21.30 h des de gener de 2023 a juliol de 2024. L’import de la matrícula és de 1.350 € + 70 € en taxes universitàries, cada curs.

La data límit per a la inscripció és fins al divendres 4 de novembre de 2022. Trobareu tota la informació en aquest enllaç o podeu escriure a msirera@ub.edu.

Boletín: #InternacionalDiba
Número de boletín: #81 - Setembre de 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat