Butlletí #internacionalDiba
Desembre 2022 - #84

Visita de la regió de Hannover

Imatge: Diputació de Barcelona

Imatge: Diputació de Barcelona

Una delegació del govern local intermedi de la regió alemanya de Hannover, encapçalada pel seu president, van visitar la província de Barcelona aquest novembre amb l’objectiu principal de transferir coneixements i adquirir bones pràctiques.

El passat mes de novembre una delegació del govern local de la regió alemanya de Hannover, encapçalada ple seu president, Steffen Krach, van sol·licitar a l'Oficina d’Europa i Estratègia Internacional una visita d’estudi a la ciutat i la província de Barcelona.

Des del passat 2012, la regió de Hannover i la Diputació de Barcelona, a través de l'Oficina de Brussel·les de la Diputació de Barcelona, han organitzat diverses sessions durant la Setmana Europea de les regions i les ciutats, conjuntament amb altres socis europeus, i han col·laborat en iniciatives d’incidència promogudes per la Confederació Europea de Poders Locals Intermedis, l’associació europea que reuneix les associacions nacionals europees de governs locals intermedis. L’associació alemanya de governs locals intermedis és la Deutscher Landkreistag (Germany County Association). 

Durant la visita d’estudi a la província, els representants de la regió de Hannover van concretar l’intercanvi de coneixement i experiències entorn de les temàtiques de cooperació local, salut pública, digitalització, joventut, transició energètica i canvi climàtic.

La regió de Hannover és l’única regió d’Alemanya que va adquirir les competències d’una àrea funcional que engloba un centre metropolità i una àrea rural/suburbana amb 1,2 milions d’habitants.

Boletín: #InternacionalDiba
Número de boletín: #84 - Desembre 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat