Butlletí #internacionalDiba
Desembre 2022 - #84

Impuls de la cooperació a Sitges

Imatge: Diputació de Barcelona

Imatge: Diputació de Barcelona

L’Ajuntament de Sitges està treballant per donar un impuls a la seva política de cooperació al desenvolupament, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Recentment, s’han dut a terme dues sessions de treball i reflexió amb les autoritats municipals i altres agents del sector.

L’Oficina de Cooperació al Desenvolupament està duent a terme un treball per assessorar i acompanyar a l’Ajuntament de Sitges en l’impuls de la seva política de cooperació al desenvolupament. Aquest treball ha consistit, fins ara, en reunions amb els responsables d’aquesta política dins la corporació, una diagnosi, un grup focal i dues sessions de treball. 

El grup focal es va celebrar el passat 27 d’octubre amb els membres del Consell de Cooperació, Solidaritat i Pau de Sitges. La reflexió va girar entorn la política de cooperació al desenvolupament municipal i el funcionament del mateix Consell.

Pel que fa a les sessions de treball, la primera es va celebrar el passat 25 de novembre. En la primera part es van introduir alguns elements de la cooperació descentralitzada i en la segona part es va reflexionar sobre les fortaleses, debilitats, oportunitats i amenaces. La segona es va celebrar el passat 2 de desembre i aquest cop es va treballar l’educació per a la ciutadania global, identificant i un mapa d’actius per treballar a Sitges.

El procés d’assessorament finalitzarà amb la redacció d’un informe de recomanacions que ha de permetre donar un impuls a la política de cooperació al desenvolupament de l’Ajuntament de Sitges i elaborar, en un futur, un pla director.

Boletín: #InternacionalDiba
Número de boletín: #84 - Desembre 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat