Butlletí #internacionalDiba
Desembre 2022 - #84

1a Convocatòria URBACT IV

Imatge: Programa URBACT

Imatge: Programa URBACT

La 1a convocatòria del programa URBACT IV 2021-2027 obrirà el pròxim 9 de gener de 2023 i estarà destinada a la creació de xarxes de planificació d’accions per al desenvolupament urbà integrat i sostenible. El programa europeu ofereix eines per cercar socis en línia.

La 1a convocatòria URBACT IV obrirà el pròxim 9 de gener de 2023 i tancarà el 31 de març de 2023. El programa, cofinançat pel Fons Regional de Desenvolupament Europeu (FEDER), continuarà donant suport a ciutats i altres entitats que treballen en línia amb la prioritat principal del programa: incentivar el desenvolupament urbà integrat i sostenible per mitjà de la cooperació. 

Les ciutats i altres entitats que vulguin unir-se a una Xarxa de Planificació d’Accions podran establir associacions i enviar sol·licituds durant aquest període. Les xarxes estan compostes de 8 a 10 ciutats de totes les tipologies, provinents de tota Europa i equilibrades en matèria del nivell de desenvolupament de la regió de procedència. Les ciutats treballaran conjuntament sobre un repte urbà comú i cadascuna desenvoluparà un pla d’acció integrat. L’objectiu és facilitar l’intercanvi de coneixement i bones pràctiques per promoure el desenvolupament urbà, millorar les mesures polítiques de les ciutats, i l’efectivitat de la política de cohesió. Per saber-ne més podeu veure el vídeo de la sessió que es va dur a terme durant la Setmana Europea de les Ciutats i les Regions.
 
Per tal de facilitar els projectes, URBACT IV ofereix diverses eines per a ajudar els nuclis urbans; com ara una eina de cerca de socis en línia per ajudar a localitzar socis per als projectes o per contactar amb participants amb idees existents.

Newsletter: #InternacionalDiba
Newsletter number: #84 - Desembre 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat