Butlletí #internacionalDiba
Desembre 2022 - #84

Recomanem

Nous materials: d’Osona al Món

Imatge: Consell Comarcal d’Osona

Imatge: Consell Comarcal d’Osona

El Consell Comarcal d’Osona  ha presentat aquest desembre diferents materials en el marc del projecte educatiu per la justícia global D'Osona al Món i el joc en línia OSMÓN, creat expressament pel projecte, creats amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El Projecte educatiu d’Osona al Món: de la cooperació a la Justícia Global és un projecte educatiu per joves de 4t d'ESO i universitaris amb l'objectiu de treballar amb les noves generacions la justícia global i fomentar la seva implicació en el món de la cooperació i el voluntariat, des d’un esperit crític i constructiu. 

Compta amb un pla formatiu de tres sessions que portaran a terme les ONG d'Osona i que a través de l'aprenentatge servei fomentaran el coneixement, la participació i la implicació d'aquests joves. En el marc del projecte, s’ha creat el joc en línia OSMÓN, un joc interactiu pensat per la població jove. Podeu jugar-hi aquí.

Cal destacar que s’ha creat a partir d’un grup motor format per entitats de cooperació de la comarca, que han participat en el disseny i continguts. Els centres educatius d’Osona poden sol·licitar el projecte emplenant aquest formulari

Les ONG participants han estat: Agermanament sense fronteres, Comitè Osona amb el Sàhara, Fundació Núria Toneu & Daniel Shah, Fundació humanitària Dr. Trueta, Gambeta,  Insolàfrica, Options Nepal i TIC Ruanda TIC Catalunya.

Aquest material complementa l’estudi anomenat D'osona al Món: l'evolució de la cooperació cap a la justícia global, i un mòdul formatiu en format vídeo, que es van presentar al públic el 23 de maig. El projecte rep el suport de la Diputació de Barcelona.

Newsletter: #InternacionalDiba
Newsletter number: #84 - Desembre 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat