Butlletí #internacionalDiba
Gener de 2023 - #85

Novetats

BAF: Oferta formativa 2023

Imatge: Diputació de Barcelona

Imatge: Diputació de Barcelona

La Direcció de Relacions Internacionals us presenta l’oferta formativa 2023 per al personal dels governs locals de la província de Barcelona, que inclou importants novetats tant a l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament, com a l’Oficina d’Europa i Estratègia Internacional.

A finals del passat mes de desembre, la Diputació de Barcelona va publicar la nova oferta del Banc d’accions formatives (BAF) de l’any 2023. Aquest compren 1.294 accions de tots els àmbits de coneixement del món local, en diferents modalitats i canals. 

En una dinàmica de transformació i millora i després d’uns anys difícils per fer formacions de caràcter presencial, La Direcció de Relacions Internacional ha inclòs en aquest BAF importants novetats.

Pel que fa a l’àmbit de la cooperació al desenvolupament, s’ofereixen les següents formacions obertes a tota la província:

A més, l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament també ofereix les següents càpsules formatives al territori, a demanda dels ens locals:

  • Introducció a la cooperació descentralitzada. Acció formativa de 4 hores en modalitat presencial o vídeo-formació.
     
  • La responsabilitat global dels municipis: la coherència de polítiques per al desenvolupament. Acció formativa de 4 hores en vídeo-formació.
     
  • Impulsar l’educació per a la ciutadania global des del municipi. Acció formativa de 4 hores en modalitat presencial o vídeo-formació.

Podeu consultar l’oferta en aquest enllaç.

Pel que fa a l’àmbit d’Europa i Estratègia Internacional, s’ofereixen les següents formacions adreçades als ens locals de la província:

Esperem que amb aquesta oferta formativa renovada i pensada per donar resposta a les necessitats dels ens locals contribueixi a la capacitació del personal tècnic i electes. Disposar dels coneixements i les eines necessàries és clau per a poder avançar en el desplegament de les polítiques de cooperació al desenvolupament i de l’acció internacional dels governs locals.

Boletín: #InternacionalDiba
Número de boletín: #85 - Gener de 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat