Butlletí #internacionalDiba
Gener de 2023 - #85

Participem als PlatformAwards 2022

Imatge: Xarxa PLATFORMA

Imatge: Xarxa PLATFORMA

La Diputació ha participat, a través de l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament, com a membre del jurat a l’edició de 2022 dels premis europeus en cooperació descentralitzada PlaformAwards. Enguany el primer premi ha recaigut en un projecte entre Bèlgica i el Senegal.

La Diputació de Barcelona, com a membre de la xarxa europea Platforma, ha participat en els PlatformAwards 2022. Es tracta d’uns premis atorgats per Platforma a projectes que reconeixen l’excel·lència en l’àmbit de la cooperació descentralitzada dels governs locals i regionals.

La primera edició dels premis va tenir lloc el 2018 i al 2020 la Diputació va guanyar el primer premi pel projecte EqualMED

A l’edició de 2022 s’hi han presentat 18 candidatures i, com a membre del jurat de selecció, la Diputació, a través de l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament, ha contribuït a seleccionar el projecte més complet. 

La diputada adjunta a l’Àrea de la Presidència i delegada per a les Relacions Internacionals, Pilar Díaz, va adreçar-se al públic a través d’un missatge en vídeo.

El primer premi l’ha rebut el programa de cooperació entre els municipis de Marsassoum (Senegal) i Anderlecht (Bèlgica), que té com a objectiu millorar la provisió de serveis pel desenvolupament econòmic local i sostenible de forma participativa i inclusiva. 

El segon premi l’ha guanyat el partenariat d’Ouonck (Senegal) i Saragossa (Espanya), i el tercer el projecte entre Douala (Camerun) i Haskovo (Bulgària).

En aquesta edició s’han concedit, a més, mencions especials pels municipis ucraïnesos que han participat en alguns dels projectes candidats.

Butlletí: #InternacionalDiba
Número de butlletí: #85 - Gener de 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat