Butlletí #internacionalDiba
Gener de 2023 - #85

Recomanem

Plans de treball 2023 programes UE

Imatge: GAUE

Imatge: GAUE

L’Oficina d’Europa i Estratègia Internacional ha actualitzat l’apartat dedicat als plans de treball dels programes europeus disponibles pel 2023 que hi ha al portal Guia d’Ajuts de la UE per a ens locals (GAUE), on destaquen l’Horizon Europe, LIFE, Erasmus+, o el programa CERV.

Per tal de preparar amb antelació les propostes de projectes europeus és necessari revisar els plans de treballs dels programes en què ens voldrem presentar. Aquests documents estratègics solen ser anuals o biennals i ens ajuden a conèixer les prioritats per aquell programa durant aquell període de temps, així com les convocatòries previstes, l’elegibilitat dels participants, les activitats que es finançaran i el calendari aproximat en què s’obriran.

En el cas dels fons estructurals (FEDER, FSE, etc.) i dels programes de cooperació territorial europea (Interreg) aquesta informació la trobarem en els programes operatius o programes de cooperació que es publiquen al principi del període financer.

Us animem a consultar la informació disponible actualitzada a través del nostre enllaç permanent de la Guia d’Ajuts de la UE.

Boletín: #InternacionalDiba
Número de boletín: #85 - Gener de 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat