Butlletí #internacionalDiba
Gener de 2023 - #85

Recomanem

Nova activitat Banc de Recursos ECG

Imatge: Antonio Sempere

Imatge: Antonio Sempere

Aquest mes de gener hem incorporat una nova activitat al Banc de Recursos d’Educació per la Ciutadania Global. Es tracta de l’exposició fotogràfica AMANDLA- Un crit de llibertat a les fronteres d’Europa, del fotoperiodista Antonio Sempere.

Les fotografies són fruit del treball de Sempere a les fronteres del sud d’Espanya, dels Balcans i, en darrer lloc, a la mar Mediterrània, on ha participat en missions de rescat a bord de l’Open Arms.  Amb aquest recorregut fotogràfic, l’autor ens mostra persones que intenten arribar a Europa fugint de guerres, fam i pobresa. Persones que han triat migrar com un dret humà fonamental o que han hagut de fugir buscant refugi i buscant viure en pau.

Per a sol·licitar l’exposició us heu de posar en contacte amb Sindicalistes Solidaris a l’adreça sindicalistes@sindicalistessolidaris.org   
 
El Banc de Recursos d’ECG recull un conjunt de propostes per fomentar una ciutadania responsable, solidària, crítica i compromesa amb els drets humans, la pau i un desenvolupament humà i just per a totes i tots. 

Aquests recursos són finançats per la Diputació de Barcelona en el marc del suport que dona als ajuntaments i entitats de la província.

Boletín: #InternacionalDiba
Número de boletín: #85 - Gener de 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat