Butlletí EspaiS@lut
Gener 2021 - #102

Espai municipal

El Prat de Llobregat reinventa l’Aula de Salut en format virtual

© Ajuntament del Prat de Llobregat

© Ajuntament del Prat de Llobregat

L'Aula de Salut és un projecte que vertebra, cohesiona i fa visible l'acció comunitària de formació al Prat en benestar, hàbits saludables: alimentació, nutrició i cuina, sexualitats i afectivitat, moviment, cura del cos, primers auxilis, prevenció i afrontament de conductes addictives i benestar animal.

Per primera vegada, es fa en format virtual, tot i que es complementarà amb propostes presencials sempre i quan la situació ho permeti. El projecte que va néixer l’any 2017, transforma l’ edició d’enguany al format telemàtic via zoom.

El cicle començarà el dimarts 26 gener a les 18 h amb Carme Tello i Toñy Castillo, autores del llibre “Voces de familias. Parentalidad positiva” parlant de com el bon tracte estructura el desenvolupament. Per continuar, el 15 de febrer, parlant de la hipersexualització de la infància per part de Toñy Castillo, coordinadora del Grup de Recerca de Pedagogia i Salut del Col·legi de Pedagogia de Catalunya.

Els aspectes de nutrició, alimentació i cuina tenen molta importància, i per això, en conjunt amb el Centre de Promoció Econòmica, es dedicarà un dia (10 febrer) a parlar dels llegums, superaliments propers i accessibles. Durant la sessió, es compartirà una recepta amb la col·laboració de la restauració local.

El 2 de març, s’abordarà l'Alimentació conscient (mindful eating). On es tractarà d'esbrinar, entre d'altres qüestions, què és això de la fam emocional.

Les tècniques de relaxació (7 d’abril), així com la gestió de missatges constants on l’imperatiu és la felicitat (maig), ocuparan dos espais de formació i reflexió.

Trobareu més informació a l'espai web Aula de Salut.
 

 

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #102 - Gener 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS