Butlletí EspaiS@lut
Setembre 2021 - #109

Espai municipal

El Prat de Llobregat presenta l'Aula de Salut del segon semestre de l'any

© Ajuntament del Prat de Llobregat

© Ajuntament del Prat de Llobregat

Amb l'embranzida de participació de l'Aula de Salut del primer semestre (150 inscripcions), es presenten les propostes de setembre-desembre 2021 aprofitant els aprenentatges fets, en quan a les temàtiques que han focalitzat l'interès, i també ampliant les sessions per aprofundir en els diversos àmbits.

Començarem al setembre, amb el webinar Respira (tres sessions) amb Núria Casanovas, per tal d'agafar i aprofundir en eines que ens permetin relaxar-nos i prevenir i afrontar l'estrès i l'ansietat. Per continuar, a l'octubre, amb la proposta Per què (no) mengem? amb Mireia Hurtado, experta en mindful eating, mindfulness i compassió.

Al novembre, posarem l'equilibri i el benestar emocional en el centre, amb Enfortint-nos! que constarà de quatre sessions, dinamitzades per Imma Terribas, psicòloga i Joan Rius, tècnic municipal d'esports i expert en benestar emocional.

I per finalitzar, una qüestió que ens afecta a moltes: com gestionar les pèrdues, la soledat no desitjada... en una època, la del Nadal, en què els missatges que ens envolten, a més de conduir al consum poc conscient, presenten una situació suposadament idíl·lica de celebracions en companyia on no hi ha espai a la tristor, incertesa... Construirem relats alternatius, per (no) celebrar, d'una altra manera; serà el dijous 16 de desembre Gestió emocional del Nadal amb Fil a l'Agulla.
 

 

Enllaç a l’Aula de Salut i Consum de elprat.cat/salut

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #109 - Setembre 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS