Butlletí EspaiS@lut
Desembre 2015 - #45

Espai municipal

Nou espot d'Igualada "Gaudeix obertament de la teva sexualitat"

Des del Departament de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament d’Igualada, amb la col·laboració del Departament de Joventut, s’ha realitzat la producció de l’espot “Gaudeix obertament de la teva sexualitat”, amb l’objectiu de promocionar les relacions afectives i sexuals saludables, tot naturalitzant l’existència de la sexualitat i combatent la discriminació i els estereotips de gènere, gràcies al compromís, implicació i participació de diferents joves de la ciutat.

Ha estat possible gràcies al compromís, implicació i participació de diferents joves de la ciutat, que hi apareixen donant diferents missatges a favor de l’apoderament personal per a la vivència saludable de la sexualitat sense prejudicis.

L’espot s’emmarca dins la “Setmana de les Figues i els Ous”, setmana carregada d’activitats per a la promoció de la salut sexual i afectiva.

Enllaç vídeo.

Com a actuació específica i permanent inclosa en el Pla de Salut 2015-2018, i sota el paraigües de la promoció de la salut sexual, afectiva i reproductiva, la “Setmana de les Figues i els Ous”, promoguda pel Departament de Sanitat i Salut Pública i comptant amb la col·laboració del Departament de Joventut, treballa per educar i sensibilitzar de la necessitat de gaudir d’unes relacions sexuals i afectives saludables.

Enguany, donarà el tret de sortida a la “Setmana de les Figues i els Ous” el taller "Plaer, amor i desig", una acció formativa per a la reflexió i la millora de la qualitat de les relacions afectives, així com per a la reducció de la incidència de les infeccions de transmissió sexual i dels embarassos no planificats; complementat amb la xerrada “Manual per a seduir: Com aprendre a lligar face to face”, una excel·lent oportunitat per a naturalitzar l’existència de la sensualitat i per a l’aprenentatge i perfeccionament de les tècniques de seducció. Així mateix, i fins el 15 de desembre, també es comptarà amb la presència de l’exposició cedida per la Diputació de Barcelona: “Treu-li suc a la sexualitat”.

Programació, per tant, que pivotarà entorn al Dia Mundial de Lluita Contra la Sida, data en la que es distribuiran llacets vermells commemoratius i material informatiu sobre el VIH/SIDA.

Enllaç al cartell.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #45 - Desembre 2015

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS