Butlletí EspaiS@lut
Desembre 2015 - #45

El Servei de Salut Pública informa

Més de 1.200.000€ per a programes de promoció de la salut municipals al 2015

Un any més, es posa de manifest la decidida aposta tant dels ajuntaments com de la Diputació de Barcelona per la promoció de la salut. L'any 2015, un total de 177 ajuntaments s'han beneficiat d'ajuts econòmics per valor de 1.220.687€, per invertir en aquest àmbit.

 

Nombre d'ajuntaments que han rebut ajut econòmic 2015

El món local és l'entorn essencial per al desenvolupament de polítiques de promoció d'estils de vida saludables amb la finalitat de millorar l'estat de salut de la ciutadania.

Les temàtiques més treballades són la promoció de l'alimentació saludable, el benestar emocional i la cura del cos (que engloba primers auxilis bàsics, educació postural i salut bucodental), seguides de la prevenció del consum de tabac, d'alcohol i l'educació afectiva i sexual.

Han estat 11 tipus d'activitats o actuacions diferents les que han dut a terme els ens locals per promoure estils de vida saludables; essent les més utilitzades els tallers, les difusions als mitjans de comunicació i les dinamitzacions d'activitats.

Tipus d'activitats

Pel que fa als destinataris de les diferents activitats, els més  habituals en les diverses temàtiques són els adolescents i joves, la població en general i els infants.

De cara a l'any 2016, seran objecte de suport econòmic les temàtiques abans mencionades, a les que s'incorpora la promoció de l'activitat física.

Distribució de les activitats en funció del tipus de destinataris

 

Les sol·licituds es podran presentar del 18 de desembre de 2015 al 20 de gener de 2016 a través del portal municipal de tramitació, en el marc del Catàleg 2016 de la Diputació de Barcelona.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #45 - Desembre 2015

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS