Butlletí EspaiS@lut
Desembre 2015 - #45

El Servei de Salut Pública informa

Formació en seguretat alimentària

Durant el segon semestre de 2015 el Servei de Salut Pública ha realitzat 19 activitats formatives en matèria de seguretat alimentària, a 16 municipis de la província, amb més de 400 assistents.

Durant els mesos de juliol a desembre s'hauran celebrat 16 cursos que tenen l'objectiu de millorar la qualitat i la seguretat alimentària i estan adreçats al personal manipulador d'aliments dels establiments minoristes i de restauració.

Els cursos s'han impartit als municipis de menys de 15.000 habitants que han sol·licitat suport tècnic al Servei de Salut Pública i es porten a terme en el marc de col·laboració de la Diputació de Barcelona, que té la finalitat de proporcionar-los el suport, l'assessorament i la cooperació necessaris perquè puguin complir amb les competències que els hi són pròpies en la gestió del risc per a la salut derivat dels aliments.

Aquests municipis són: Badia del Vallès, Bigues i Riells, Castellbell i el Vilar (2 sessions), Castellcir (2 sessions), Fogars de Montclús, Moià, Montseny, Parets del Vallès, Polinyà (2 sessions), El Pont de Vilomara i Rocafort, Sant Fost de Campsentelles, Sant Pere de Vilamajor, Santa Susanna, Tiana, Vallromanes i Vilalba Sasserra.

Aquests cursos tenen una durada de 1,5 a 3 hores i consten d'una exposició teòrica, de la discussió en grup i, en alguns casos, de la realització i resolució d'exercicis. 

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #45 - Desembre 2015

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS