Butlletí EspaiS@lut
Desembre 2016 - #56

El Servei de Salut Pública informa

L'acció intersectorial en salut. Guia per al disseny d'un mètode de treball a l'àmbit municipal

Conscients del repte que moltes vegades implica dur a la pràctica amb èxit el treball intersectorial, el Servei de Salut Pública de l'Àrea d'Atenció a les Persones ha editat aquesta publicació, amb la intenció de facilitar i impulsar el treball intersectorial en els municipis.

L'acció intersectorial en salut és un dels punts claus de l'estratègia Salut en totes les polítiques (SeTP), plantejament polític adoptat per l'OMS (Organització Mundial de la Salut), amb la intenció d'introduir la salut a les agendes que tradicionalment no la inclouen entre les seves prioritats i aconseguir que la salut passi a ser un objectiu estratègic de govern, amb independència del nivell territorial.

A nivell municipal, el més proper a la ciutadania, promoure el treball intersectorial significa impulsar i incrementar la capacitat de coordinació i col·laboració entre les diferents regidories municipals que actuen sobre els principals factors condicionants de la salut, situats majoritàriament fora del sector sanitari.

Podeu descarregar aquesta guia, en la web http://www.diba.cat/salutpublica/treball-intersectorial-en-salut, clicant sobre el títol de la publicació.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #56 - Desembre 2016

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS