Butlletí EspaiS@lut
Desembre 2016 - #56

Espai municipal

Igualada presenta la "Guia per a l'aplicació d'autocontrols"

L'Ajuntament d'Igualada va presentar el passat 26 d'octubre, la Guia per a l'aplicació d'autocontrols, una edició coordinada des de la regidoria d'Entorn Comunitari, que ha de ser una eina de gran utilitat per als establiments minoristes d'alimentació.

A la jornada, que portava per títol Facilitant la gestió en seguretat alimentària, hi van assistir una seixantena de persones, personal tècnic de diferents ajuntaments i minoristes de la ciutat. Es va debatre sobre les diferents maneres d'intervenir per tal de reduir el risc sanitari municipal i quin és el paper de tots els actors implicats, administracions i minoristes.

El regidor responsable de l'àrea, Fermí Capdevila, va recordar que, per a la regidoria que encapçala, la seguretat alimentària ha estat en tot moment un tema prioritari, i Laura Martínez, Diputada delegada de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, va afirmar que la nova guia representa un pas endavant important i que serà de molta utilitat també per a altres municipis.

Enllaç a la guia.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #56 - Desembre 2016

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS