Butlletí EspaiS@lut
Desembre 2016 - #56

El Servei de Salut Pública informa

Finalitza la campanya Disfruita-la

El passat mes de novembre va finalitzar la campanya Disfruita-la, en la que han participat nens i nenes d'entre 3 i 7 anys d'escoles de Bigues i Riells, Badia del Vallès i Sant Boi de Llobregat.

Aquesta campanya, que organitza el Servei de Salut Pública de l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de la Unió de Pagesos de Catalunya, pretén fomentar el consum de fruita dolça de temporada entre els infants a través de tasts guiats.

Enguany, s’han realitzat 13 sessions en les que han participat un total de 1.114 infants, que han assistit a l’espectacle Disfruita-la XIC, durant el qual, a través d'un conte s'ha explicat de manera entenedora als nens i nenes quines són les propietats de la fruita i els beneficis que aporta a la seva dieta.

Per finalitzar cadascuna de les sessions, els infants participants han rebut una carmanyola en forma de poma amb fruita de temporada per tastar, que posteriorment es podrà reutilitzar per portar fruita a l’escola per esmorzar o per berenar. També s'ha distribuït un díptic per a les famílies dels participants amb consells sobre com fomentar el consum de fruita entre els nens i les nenes.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #56 - Desembre 2016

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS