Butlletí EspaiS@lut
Desembre 2016 - #56

El Servei de Salut Pública informa

Nova edició Xinès - Castellà de la Guia per a l'aplicació dels autocontrols als establiments minoristes d'alimentació

Document que té com a finalitat ajudar als operadors dels petits establiments alimentaris d’origen xinès a aplicar el seu sistema d’autocontrol de forma efectiva com a mètode preventiu per evitar els riscos sanitaris relacionats amb el consum d’aliments.

Actualment una part important dels operadors d’empreses d’elaboració i venda d’aliments són d’origen xinès, motiu pel qual són molts els problemes de comunicació que s’originen entre els inspectors de salut i els manipuladors quan visiten els establiments. Aquest problema es veu agreujat pel fet que, d’una banda, tenen pocs coneixements sobre higiene dels aliments i, d’altra banda, estan obligats a tenir escrits, a disposició de l’inspector, els plans d’autocontrols de la seva activitat.

És per tot això, que el Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona ha decidit traduir a la llengua xinesa la “Guia per a l’aplicació dels autocontrols en establiments minoristes d’alimentació” que anteriorment havia editat en Català i en Castellà, a fi de facilitar el seu enteniment i la posterior redacció, a aquest col·lectiu poblacional. La guia està en castellà i en xinès perquè els tècnics han de poder entendre el seu contingut que és específic de cada establiment.

Aquest document el trobareu disponible en el següent enllaç web.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #56 - Desembre 2016

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS