Butlletí EspaiS@lut
Maig 2017 - #62

Espai municipal

El Prat de Llobregat

© Ajuntament El Prat de Llobregat

© Ajuntament El Prat de Llobregat

El passat 1 d’abril es va celebrar la segona edició de la Festa de la Salut i de l’Activitat Física que organitzen conjuntament els departaments de Salut Pública i Consum i Esports, per a celebrar el Dia Mundial de la Salut i el de l’Activitat Física.

La plaça Catalunya es va omplir de carpes amb activitats de Salut i Activitat física amb la col·laboració d’entitats, de l’ICS i l’Agència de Salut Pública, entre d’altres, on les famílies van gaudir d’una jornada lúdico festiva.

Els infants van poder aprendre a fer un esmorzar saludable i una pasta de dents casolana, a gaudir dels jocs tradicionals i a saber com cuidar la seva mascota.

Festa de la Salut i de l'activitat física El Prat de Llobregat Abril 2017

També van poder participar en la Gimcana de la Salut i passar una estona divertida en diversos inflables que guarnien la plaça.

A l’escenari principal i a d’altres espais, les famílies van poder fer classes de zumba, pilates, tai-txí, ioga... i veure com els més joves feien demostracions de gimnàstica rítmica o taekwondo. Moltes activitats diverses perquè tothom passés un dia agradable i festiu.

L’afluència de públic va ser tot un èxit, aquest any només al matí, ja que la pluja que va estar amenaçadora al llarg de tota la diada, a la tarda, va fer acte de presència i es va haver d’anul·lar la festa.

Al voltant d’aquestes dates també es va organitzar la Setmana de la salut i l’activitat física amb altres activitats.

Enllaç al cartell.

Enllaç al programa.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #62 - Maig 2017

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS