Butlletí EspaiS@lut
Març 2019 - #83

El Servei de Salut Pública informa

El municipi de Gironella inicia el seu Pla de Salut Local

© Ajuntament de Gironella

© Ajuntament de Gironella

L’Ajuntament de Gironella amb el lideratge de l’Àrea Bàsica de Salut del Baix Berguedà va iniciar a finals de 2017 el diagnòstic de salut del municipi amb la intenció de sumar esforços per millorar la salut i el benestar de la població i reduir les desigualtats socials, comptant amb la participació dels professionals i la comunitat.

El diagnòstic de salut s’ha elaborat a partir d’una recollida de dades quantitatives i qualitatives que s’han analitzat per conèixer l’estat de salut del municipi i identificar els actius i recursos de salut local.

Aquest diagnòstic servirà de punt de partida per a l’elaboració del Pla de Salut Local de Gironella, al que el Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona hi donarà suport.

Els principals objectius del Pla de Salut Local seran identificar i donar respostes a les necessitats i determinants de la salut, mobilitzar els actius de la comunitat i comptar amb la participació de tots els agents del territori com a protagonistes del procés.

També es pretén que aquesta experiència municipal sigui útil per establir una metodologia d’elaboració de plans de salut local en municipis menors de 10.000 habitants, basada en l’abordatge intersectorial i transversal.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #83 - Març 2019

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS