Butlletí EspaiS@lut
Març 2019 - #83

Espai municipal

Biblioteca i Salut a Badalona

© Ajuntament de Badalona

© Ajuntament de Badalona

Les sis biblioteques municipals de Badalona acullen, des de l’any 2017, el programa «Biblioteca i Salut» que té com a objectiu apropar el benestar emocional als infants i famílies.

 
Els tallers es desenvolupen mitjançant la lectura d’un conte i posterior taller de manualitats que serveix de reflexió i aprenentatge sobre com adquirir hàbits saludables. Algunes d’aquestes activitats es difonen en altres àmbits, per exemple el darrer taller d’autoestima, va donar lloc a una exposició de dibuixos a les sales de pediatria de tots els Centres d’Atenció Primària de la ciutat. Les properes activitats es preveuen per al mes de maig, on es treballarà la superació de les adversitats de la mà del conte «El buit» d’Anna Llenas.

Durant els dos anys que fa que es realitza l’activitat, s’han treballat temàtiques com la inclusió, l’autoestima i les emocions. El programa ha anat creixent, i ha estat presentat a l´agenda 20/30 de Nacions Unides, on es recullen iniciatives amb objectius de desenvolupament sostenible.

Els tallers Biblioteca i salut es realitzen amb la col·laboració del Servei de Salut i el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Badalona i la Xarxa de Municipal de Biblioteques i s’emmarquen dins del programa Badalona Cap a una Ciutat Saludable.
 

Enllaç al cartell del taller.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #83 - Març 2019

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS