Butlletí l'Aparador
15 de novembre de 2015 - #106

Agenda

7a. Edició del Cercle de Comparació Intermunicipal de les OMIC

Vista del Pati Manning

Vista del Pati Manning

Divendres, 11 de desembre, tindrà lloc la jornada de presentació dels resultats del Cercle de Comparació Intermunicipal de les OMICs. L'acte se celebrarà a l'Auditori del Pati Manning, carrer de Montalegre, 7, de Barcelona.

El Cercle de Comparació Intermunicipal de les Oficines Municipals d'Informació al Consumidor és un instrument de suport a l'avaluació i millora de la prestació del servei que faciliten les oficines municipals d'informació i defensa del consumidor a la ciutadania. L'iniciativa està impulsada pel Servei de Programació de l'Àrea d'Hisenda i Recursos Interns i el Servei de Suport a les Polítiques de Consum de l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona.
 
Aquest projecte pretén la millora de la qualitat dels serveis a partir de la definició i validació d'indicadors de les OMICs de cada municipi, l'anàlisi de resultats, i la comparació entre diferents serveis de consum per identificar punts forts i oportunitats de millora. Amb aquesta finalitat es desenvolupen una sèrie de tallers pràctics que compten amb la participació activa de diferents tècnics municipals amb responsabilitat sobre les OMICs com a espai de reflexió, intercanvi d'experiències i posada en comú de problemàtiques i situacions concretes.

Més informació
 

Newsletter: L'Aparador
Newsletter number: #106 - 15 de novembre de 2015

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Suport a les Polítiques de Consum

Gerència de Serveis de Salut Pública i Consum
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública

Passeig Vall d'Hebron, 171 Llars Mundet - Ed. Serradell
08035 Barcelona
Tel. 934 022 143
Fax 934 049 193
sspc.laparador@diba.cat
web de consum