Butlletí l'Aparador
15 de novembre de 2015 - #106

Notícies

L’Ajuntament de Mollet aposta per un consum responsable

Ajuntament de Mollet

Ajuntament de Mollet

L'Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de la regidoria de Consum, duu a terme un seguit d'activitats de sensibilització a la població per a un consum responsable.

Així mateix, l'Oficina Municipal d'Informació als Consumidors (OMIC) atén a tota la ciutadania oferint informació, assessorament i la possibilitat de reclamar.

L'Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de la regidoria de Consum, segueix duent a terme activitats per tal d'assessorar a la ciutadania sobre quins són els drets i els deures com a consumidors i sensibilitzar-los perquè practiquin un consum responsable.
 
Així, en el mes d'octubre, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, s'han realitzat diverses activitats adreçades a potenciar un tipus de consum que sigui reflexiu, responsable i sostenible.

En aquesta línia, les escoles del Bosc i Sant Vicenç, han acollit 6 sessions d'una xerrada adreçada al cicle superior de Primària anomenada "Qui veu el meu perfil?, la privacitat a Internet". D'una banda, personal de la Federació Unió Cívica de Consumidors i Mestresses de Casa de Catalunya (UNAE) ha realitzat una xerrada que ha consistit en una explicació pedagògica sobre les xarxes socials i el seu ús. En aquestes xerrades, en què han assistit nombrosos alumnes, s'han donat recomanacions per a una utilització segura i responsable de les xarxes.

D'altra banda, a l'Ateneu Gran, s'ha fet una altra xerrada anomenada "El subministrament elèctric a la llar", impartida per personal de l'Associació MAP al servei de les persones que també ha provocat  un gran interès amb la participació de força públic.     

Al marge de la resta d'activitats previstes, l'Oficina Municipal d'Informació als Consumidors de l'Ajuntament de Mollet (OMIC) està oberta a la ciutadania per atendre-la a nivell d'informació, assessorament i reclamació, en horari de dilluns a divendres de 10 a 13 h.  

Mollet del Vallès, 21 d'octubre de 2015

Newsletter: L'Aparador
Newsletter number: #106 - 15 de novembre de 2015

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Suport a les Polítiques de Consum

Gerència de Serveis de Salut Pública i Consum
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública

Passeig Vall d'Hebron, 171 Llars Mundet - Ed. Serradell
08035 Barcelona
Tel. 934 022 143
Fax 934 049 193
sspc.laparador@diba.cat
web de consum