Butlletí l'Aparador
15 de novembre de 2015 - #106

Agenda

Formació en mediació

Curs de 20 hores lectives

Curs de 20 hores lectives

El Servei de Consum de Diputació organitza aquest curs dins el Pla de Formació Estratègica per als empleats/des dels ens locals. L'objectiu del qual és facilitar l'adquisició i la pràctica de les habilitats necessàries per poder actuar de mediador/a en conflictes de consum.
 

Després d'aprovar-se el Decret 98/2014, de 8 de juliol, sobre el procediment de mediació en les relacions de consum, el desenvolupament d'aquesta eina requereix d'algunes modificacions a les rutines administratives i sens dubte millora les nostres capacitats i habilitats.

Són molts els tècnics i tècniques municipals de consum que han sol·licitat activitats formatives per endreçar els coneixements cap a la mediació en consum, i a la vegada han contribuït a millorar les habilitats i a actualitzar els protocols de treball.

Per a començar a donar resposta a aquestes inquietuds, el Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona ha dissenyat aquesta primera activitat formativa que esperem sigui del vostre interès.

Programa/Inscripcions

Newsletter: L'Aparador
Newsletter number: #106 - 15 de novembre de 2015

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Suport a les Polítiques de Consum

Gerència de Serveis de Salut Pública i Consum
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública

Passeig Vall d'Hebron, 171 Llars Mundet - Ed. Serradell
08035 Barcelona
Tel. 934 022 143
Fax 934 049 193
sspc.laparador@diba.cat
web de consum