Butlletí Cultura Emprenedora
Curs 2021-2022 -febrer

El kit CuEmE

El Kit CuEmE t'ajuda

Cooperativa Màgic Craft de l'escola FEDAC Súria 2021

Cooperativa Màgic Craft de l'escola FEDAC Súria 2021

En aquests moments que la majoria de cooperatives s’acosten al moment de començar la producció, us volem recordar alguns recursos que ofereix el Kit CuEme. Per al professorat, destaquem dos tallers: el de fabricació i el d'etiquetatge i envasats i l'eina Donem a conèixer els nostres productes, que els servirà per guiar la seva tasca durant aquesta fase. D'altra banda, l'alumnat trobarà al Kit 6 preguntes que els convidarà a reflexionar i organitzar-se abans de començar a produir.

El recurs per al professorat Taller de fabricació, que correspon a la fase 6 (Produïm) us ajudarà a conèixer el funcionament dels processos de producció, a organitzar el procés de fabricació dels productes de la cooperativa, així com a conèixer la importància del control de qualitat i aplicar-lo al procés de producció. Finalment ens facilita una eina (que podem descarregar en Word) de control d’inventari dels productes fabricats.

També per al professorat, el recurs Taller d’etiquetats i envasats dona les pautes per conèixer la informació principal que han d’incloure les etiquetes o envasos per identificar tant el tipus de producte com la cooperativa que el comercialitza, tot aplicant la imatge corporativa i el logotip en el seu disseny i impressió.

Finalment l’eina Donem a conèixer els nostres productes us donarà un seguit de suggeriments molt pràctics per a fer difusió dels productes que esteu elaborant a la cooperativa, amb això compartireu amb la comunitat la feina feta al mateix temps que incentiveu la venda final al mercat.

En l’espai de l’alumnat trobem, com en la resta de fases del Projecte, l’activitat Preguntes per reflexionar. Les preguntes plantejades en aquesta activitat son una bona guia ajudar als nois i les noies de la cooperativa a pensar en tots els aspectes a tenir en compte per a planificar aquesta fase tant important.

Boletín: Cultura emprenedora a l’escola - CuEmE
Número de boletín: #9 - Curs 2021-2022 -febrer

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Educació
Àrea d'Educació
Diputació de Barcelona
C/ Comte d'Urgell, 187
Escola Industrial - Edifici del Rellotge, 1a planta
08036 Barcelona
Tel. 934 022 263
 

Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació
Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme
Diputació de Barcelona
Travessera de les Corts, 11-159
Recinte Maternitat - Pavelló Mestral
08028 Barcelona
Tel. 934 022 817

X