Butlletí Cultura Emprenedora
Curs 2021-2022 -novembre

A fons

Més recursos per educar per al Desenvolupament Sostenible

  

  • Vídeo de la UNESCO We the People. Vídeo muntatge on persones de totes condicions, algunes anònimes i altres molt reconegudes, presenten la visió de l’Agenda 2030 i els seus objectius.
  • Localitzant els ODS de la Diputació de Barcelona. Web on s’identifiquen accions concretes de treball amb ODS i Agenda 2030 en els municipis de la demarcació.
  • Objectius d’aprenentatge de la UNESCO. Al document es concreten objectius d’aprenentatge per a cada ODS, es suggereixen temes i activitats educatives per a cada un d’ells i s’hi descriuen mètodes d’aplicació a nivells diferents: des del disseny d’un curs específic fins a estratègies de país. El document pretén ser un instrument que ajudi els responsables polítics, els encarregats d’elaborar els plans d’estudis i els educadors a dissenyar estratègies, plans d’estudis i cursos per promoure l’aprenentatge per als ODS.
  • El projecte A rounder Sense of Purpose estableix un marc de treball per a totes les persones que volen educar per al desenvolupament sostenible i identifica 12 competències clau per fer-ho. Per a cadascuna de les competències concreta: o els resultats d’aprenentatge a assolir pels i les estudiants, o els components de base de la capacitació de les persones docents i o un conjunt d’activitats concretes per treballar aquestes competències, també relacionades amb els ODS concrets.
  • The Future is Now Informe que identifica les àrees on és possible la transformació cap al desenvolupament sostenible i les estratègies més eficaces per aconseguir-la, en base al coneixement i les evidències científiques.

Butlletí: Cultura emprenedora a l’escola - CuEmE
Número de butlletí: #8 - Curs 2021-2022 -novembre

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Educació
Àrea d'Educació
Diputació de Barcelona
C/ Comte d'Urgell, 187
Escola Industrial - Edifici del Rellotge, 1a planta
08036 Barcelona
Tel. 934 022 263
 

Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació
Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme
Diputació de Barcelona
Travessera de les Corts, 11-159
Recinte Maternitat - Pavelló Mestral
08028 Barcelona
Tel. 934 022 817

X