Comença el darrer curs del 1r trimestre del BAF 2023

Comparteix
©Unsplash

01/03/2023

©Unsplash

L'atenció a les vulnerabilitats alimentàries des d'una perspectiva de garantia de drets i no reduccionista de la necessitat

Formació dirigida per Marta Llobet, Claudia Rocío, Maria Eugenia Piola, Araceli Muñoz i Paula Duran.

Els objectius d'aquest curs son:

  • Conèixer el marc institucional, conceptual i legislatiu vigent en matèria de garantia del dret a l'alimentació.
  • Aprofundir en les diferents vulnerabilitats i exclusions alimentàries i en el paper dels serveis socials per a donar-hi resposta.
  • Conèixer les diferents prestacions i ajuts existents en matèria d'alimentació, així com projectes innovadors que posin pel davant la garantia del dret des de l'impuls d'un sistema alimentari local, just, participatiu, inclusiu, saludable i sostenible.
  • Relació entre la sobirania alimentària, l'economia local i la reducció de la pobresa.

Aquestes formacions estan adreçades a professionals municipals dels governs locals de la província de Barcelona.

Més informació, consulteu aquí